O NAS / ABOUT

Tina Rugelj je ustanoviteljica in vodja studia Tina Rugelj arhitektura&oblikovanje. Studio, ki je bil ustanovljen leta 2011 v Ljubljani, deluje na področjih arhitekture ter notranjega in produktnega oblikovanja.

// Tina Rugelj is the head of Tina Rugelj architecture&design studio, a Ljubljana-based studio founded in 2011 working within the fields of architecture, interiors and product design.

 

EKIPA / TEAM

Naša ekipa arhitektov in oblikovalcev deluje na vseh področjih ustvarjanja kakovostnih bivalnih okolij. Zaradi bogatih izkušenj z arhitekturo, notranjim oblikovanjem, nadzorom nad gradbeno-obrtniškimi deli in finalizacijo projektov naročnike spremljamo od idejne zasnove pa vse do vselitve. Naš cilj: odkriti potencial prostora, da postane kakovostno bivalno okolje, ki ustreza življenjskemu slogu naročnika. Ker zaupamo svojim načrtom, skrbimo, da izvedba projektov poteka skladno z dogovori in ne odstopa od proračunov in želja naših strank.

Trenutna ekipa // Current team (2016): Tina Rugelj, Maja Valič, Brina Vizjak , Urška Škrap

Bivši sodelavci //Past associates  (2011-2016): Vesna Mihelj, Nejc Koradin

tina rugelj

Tina Rugelj je arhitektka in notranja oblikovalka, ki je aktivna tudi na področju produktnega oblikovanja. Po zaključenem študiju arhitekture v Ljubljani, Barceloni in Gradcu je sodelovala z nekaterimi od najpomembnejših slovenskih arhitekturnih birojev, dokler ni leta 2011 odprla lastnega studia. Leta 2012 je oblikovala prvo kolekcijo vrtnega pohištva Concrete Garden, ki je požela navdušenje medijev in kritikov.

partnerji/partners

Kombinat // Lumar // Enrico Muscioni

V Sloveniji in tujini utečeno sodelujemo z arhitekturnimi biroji in ponudniki domov. Tako lahko za potrebe posameznega projekta hitro razširimo ekipo in naročniku ponudimo širšo paleto storitev, ki vključujejo urbanizem, arhitekturo, arhitekturne detajle, notranje in produktno oblikovanje ter oblikovanje krajine.

NAGRADE // AWARDS

RAZSTAVE // EXHIBITIONS

OBJAVE // PRESS